Imorgon

åker jag och barnen ner till husvagnen igen i några dagar,förmodar att vi stannar tills på söndag iaf.
Hoppas på att vädret blir fint nu så att vi bara kan bada,sola och slappa :)
På fredag får vi besök utav Ellen,Felicia & Dino och sen kommer Morgan ner på fredag-kvällen och tillbringar helgen med oss där.
Skönt att bara komma bort litegrann,har så svårt att varva ner här hemma,det är ju alltid miljoner saker som ska göras och jag kan inte bara släppa det och strunta i allt *hopplös*

Har pratat med Maria idag också och just nu känns deras besök nästa vecka väldigt avlägset *ledsen*
Rickard är fortf inte alls pigg efter sin operation,och ligger fortf inlagd,
han åkte in till akuten i söndags med mag-smärtor och de la honom på operations-bordet i tron om att det var blindtarmen men när de öppnade upp magen visade det sig att det var fickor på tjocktarmen,det var hål på den och den läckte som ett såll :( Så de fick ta bort ca 1 dm av själva tarmen.
Det viktigaste är ju ABSOLUT att Rickard får bli bra igen och vi kanske kanske kan skjuta på besöket en vecka men jag vågar inte hoppas !!
Har längtat så mycket efter dem,nu är det ju 2 år sen vi sågs.Det kommer ju absolut fler tillfällen men ÄNDÅ! Det är orättvist nog att vi ska behöva bo i varsin ände utav Sverige !!!

Sköt om er alla i sommar-värmen !!

Kram !

Kommentarer
Postat av: Anna O

Hej hjärtat!!

Vad tråkigt med Maria och framförallt Rickard!! Du som hade sett fram emot deras besök så himla mycket *ledsen* Man förstår ju ifall det inte är läge att sitta i en bil i ett dygn efter en sån operation men ändå...

Ha det så jätte trevligt nere i husvagnen nu gumman, jag håller tummarna att det blir super fint väder till er!!

Massor av pussar och kramar så länge !!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback