Storm på väg...

Årets första höst-storm är på ingång,
på jobbet är det full beredskap och jag var uppriktigt sagt bara tacksam när jag gick hem och insåg att jag kommer vara ledig under tiden den drar förbi ;-)
Stackars mina kollergor *s*
Förhoppningsvis blir det inte så allvarligt som alla varnar för,
vi har ju varit med om några såna här varningar sedan Gudrun drog förbi.
Jag hoppas åtminstone att strömmen och telefonen står pall,annars får vi nog räkna med att det tar helgen innan vi får allt tillbaka igen!
Tack och lov för vårat elaggregat som jag var så ilsk för när det inhandlades (tyckte det var onödigt mycket pengar att "kasta i sjön")men de orden har jag fått äta upp många gånger ;-)
Guuu så skönt att kunna dra igång det,
och iaf få lite lyse och värme när strömmen går.
Det går ju inte att ha så mycket på,men några lampor och barnen kan se på tv tex.
Och man kan värma mat i mikron ;-) Nej den är GULD värd,det erkänner jag !!!!!

Nu är jag iaf ledig tills på söndag,
har några trevliga dagar att se fram emot (hoppas jag :-)
Ska VILA så mycket jag bara kan,behöver det,är så trött så jag börjar snart bli orolig för mig själv *blä*
Imorgon ska iaf jag och Patric ta en tur till stan på förmiddagen och köpa det sista till Petras inflyttningspresent,har spanat in ett par jeans oxå som jag vill ha :-)) Så jag hoppas att de finns kvar nu!!!
Eventuellt hinner vi med en liten fika med Ellen oxå innan vi måste hem och möta Hanna när hon kommer från skolan.
Sen imorgonkväll är det ju då dags för Petras fest-ser fram emot det jätte mycket !!

Nej nu ska jag lägga mig på sängen och läsa en stund,Hanna ville ta över datorn och spela lite så jag ska låta henne göra det !

Ha en mysig helg alla goa vänner !!

Kram !!

**

Måste förresten tillägga att jag har bokat badmington-bana för hela våren -07,
till mig;Ellen,Petra & Caroline idag oxå !!!!!!!!!!!!
Så from 3/1 är det onsdag-kvällar klockan 19,20 som det gäller :-))
Ser fram emot det jätte mycket,en motions-form som både är rolig,jobbig och att dessutom få utöva den i otroligt trevlig sällskap känns som en jätte lyx !!
Priset var hyfsat okej oxå,vi lägger 550 kr/var för hela terminen och som vi förstod får man pengarna till godo om man missar någon vecka och kan alltså boka om tiden till en annan dag.

Kommentarer
Postat av: jess

Håller tummarna att stormen blir lugn! Ha en skön helg du också!!! Själv ska jag städa hela fredan för att sätta mig ner på kvällen o njuta höstlov i ett städat hem :)

Postat av: Vekis

Vi har fått våran första snö idag. Barna var ute och gjorde snögubbe och snöhäst. Vi får väl se om den ligger kvar, eller om det lovade ovädret kommer. Vi brukar klara oss bra. Men vi får väl se denna gång. Hoppas att ingen ström går någon längre stund. Får vi har inget extra att elda i. Det har jag önskat mig länge!!!
Nu ligger Lilleman i feber och vattkopporna kom i går. Jag hoppas att det inte blir lika hög feber och länge som jänta hade. Hon hade lindrigt på vattkoppar.. så jag hoppas även Lilleman är skonad.

Men vad härlig, jag skulle mer än gärna villa vara med och spela med er. Det är flera år sedan jag spela. Jag spela lite tennis förr, och då brukar jag spela badminton för att få ett bättre fotarbete. Gubben min är iväg nu och spelar badminton, han spelar två gånger i veckan, men bara på kul. Tyvärr så kan jag inte följa med och spela, för då måste vi ha barnvakt, och det växer inte på träd.Så jag träna på pacegym och rida. Men jag har sådan träningsvärk nu så det är bra att jag kan röra på mig. Jag anmälde mig igår till sits träning på häst. Det behövs, både balansen och sedan gymn..övningar och hua vad jobbig. Men det ska bli kul att kombinera det med ridningen.

Ha en bra helg!!

2006-10-26 @ 19:53:23
URL: http://vekis.blogg.se
Postat av: Maria

Jag känner mig oxå orolig för stormen... Än så länge blåser det inte så mycket, och det snöar inte alltför mycket heller, men de har ju hotat med 30-50 cm snö detta dygnet framåt.... suck!!! Ha det SKÖNT i helgen nu, och försök vila upp dig ordentligt!
Norrlandskramar!!!!!

2006-10-27 @ 06:17:06
Postat av: Anna O

Hej hjärtat!!

himla storm som slog ut strömmen för er igen. Hoppas den kommer tillbaka snart!

Vad KUL med badminton hela våren, vet ju hur mycket du tycker om det och hur kul ni har! Kör hårt ;)

Ses imorgon ju.. *längtar*

Pussar och kramar i massor!!

2006-10-27 @ 13:07:14
URL: http://gumsan70.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback